Crispy toast med spicy tuna og smeltet cheddar

Jeg er en sucker for toast/varm sandwich, og det her en den rigtige gode af slagsen. Den der bliver stegt på panden med smør af slagsen. Denne slags er en greasy men også frisk og syrlig. En kombination jeg elsker, så maden ikke bliver alt for “klam”. Den er idiotsikker, også tager det heller ej lang tid at lave.
Til ca 4 sandwich - Tilberedningstid: 25 min - Sværhedsgrad: Nem
- 8 skiver godt brød
- 1 pose cheddar
- 1 dåse tun
- 1,5 tsk creme fraiche 18 %
- 1,5 tsk god mayo
- 3 tsk hakket kapers
- 2 store tsk hakket jalapenos
- Et bundt dild
- ½ rødløg
- 1 spsk citron
- salt og peber (pas på salten
- Smør til stegning
Rør tuncremen godt sammen. Tænd panden på middelvarme. Kom tuncremen på den ene skive brød, kom en god håndfuld revet cheddar på og luk med en anden skive brød. Kom smør på panden og steg den ene side. Inden du steger den anden side, så tilføjer du lidt mere smør. Skær dem over i halve eller spis dem som de er. Du bliver ikke skuffet!
Ingen kommentarer endnu