Butter chicken - den bedste!

Toast med spicy omelet

Jeg er sucker for toast. Både den klassiske form, men jeg eksperimenterer også gerne med forskellige varianter. Denne gang har jeg kombineret min barndoms omelet i en toast. Det er altså en vinder. Ikke så snasket en toast, som man ellers forbinder toast med, men det synes jeg nu ikke gør noget. Og man kan altid dyppe det i mayo eller noget, hvis man vil gøre det snasket.

4 stk toast  -  Tilberedningstid 20 min - Sværhedsgrad: nem
  • 6 æg
  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 chili finthakket
  • 5 karryblade finthakket
  • 2 tsk chilipulver
  • 1,25 tsk salt
  • olie til stegning

 

  • 8 skiver toast
  • smør eller kryddersmør

 

Kom æggene i en skål. Kom alle løg, hvidløg, chili og karryblade på en middelvarm pande med olivenolie. Svits til det er gyldent. Kom det i æggeskålen sammen med chilipulver og salt. Pisk det sammen og kom hele massen på samme pande. Når den er tilberedt på den ene side, så vend omeletten om (skal kun steges ca 1 min å den anden side). Imens omeletten tilberedes kom smør på alle toast. Skær omeletten i fire lige dele og kom det på mellem to toast med smør. Toast dem gyldne og voila! Dyp dem evt i mayo eller chilimayo. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butter chicken - den bedste!