Fried rice til curry

HOT!! rejecurry

Jeg ELSKER fisk og skaldyr. Især store rejer!! Jeg ville spise det meget oftere, hvis ikke det var så dyrt. Mange har en tendens til at overtilberede dem. Faktisk nærmest alle. Inklusiv mig selv. Jeg kommer oftest til at give dem for meget, selvom jeg passer på. Men jeg har fundet koden, når det kommer til /supper, curry mm. Det handler blot at komme dem i 2 min før, man slukket for blusset, også få dem væk fra varmen. Så tilberedes de i den varme curry/suppe. Nå, men det smager helt fantastisk i en curry, og jeg synes selv, jeg har lavet en ret godt bud på sådan en sag.

Rejecury til 3 personer - Tilberedningstid 1 time - Sværhedsgrad: Middel

Olie til gryden
1 Løg
2 store og 1 lille hvidløg
1 tsk Sennepsfrø
1 tsk Fennikelfrø
1 tsk Gurkemeje
1 tsk Stødt korianderfrø
3-4 tsk Chilipulver (juster mængden, hvis du ikke kan lide meget stærk mad)
2 mellemstore grønne chili
2 tsk med top revet eller finthakket ingefær
1 stor tomat
5 dl Vand
Salt
300 g Vanami rejer
½ Lime

Hak løg og hvidløg og sauter det i en gryde godt med olie på lav varme i 5 min. Hak imens, friske chili, ingefær og tomat. Tilsæt nu i gryden sennepsfrø, fennikelfrø, gurkemeje, korianderfrø og chilipulver og rist krydderierne godt af. Kom herefter chili, ingefær og tomat i gryden og sauter det kort. Tilsæt slutteligt vand og salt og lad det simre 40-45 min. Stavblend massen, tilsæt pillede rejer og lime, lad det simre 2 min og tag så det hele af varmen. Spis det med ris til.  Muuuums!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fried rice til curry