Salttoffee med kiksebund, bananer og vaniljeflødeskum

Krydret broccoli tilbehør

Broccoli er helt klart en af mine yndlings grøntsager. Det kan virkelig noget. Både smagsmæssigt og konsistensmæssigt, hvis man naturligvis ikke overtilbereder dem! Jeg har lavet dette tilbehør som både kan spises med ris og curry, men også kan spises som tilbehør til et stykke fisk, kød eller noget helt tredje.

Til ca 3-4 personer som tilbehør - Tilberedningstid 20 min - Sværhedsgrad: Nem
  • 1 Broccoli
  • Olivenolie som dækker hele panden nogenlunde
  • 1 tsk Fennikelfrø
  • 1 tsk Gurkemeje
  • 1,5 tsk Spidskommen
  • 2 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Salt
  • ½ Lime

Skær broccoli i små mundrette stykker. Kom olie på en varm pande og kom fennikelfrø på. Steg dem af og tilsæt broccolistykkerne. Steg dem af i to minutter og tilsæt gurkemeje, spidskommen, chilipulver og salt. Steg dem nu yderligere 3-4 min, klem lime udover og kom dem i en serveringsskål. Husk ikke at stege broccoli alt for bløde og døde. De skal stadig have bid, og det er vigtigt de stadig er flotte grønne bag krydderierne. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salttoffee med kiksebund, bananer og vaniljeflødeskum