Mazarinkage med et hint af lime og mælkechokoladeovertræk

Jeg så Anne au Chocolat havde lagt et mazarinkage op på hendes Instagram. Jeg fik instant lyst til kagen, men valgte at ændre en lille smule på kagen ved at twiste den med lime. Som jeg også har sagt før, så er citrusfrugter og generelt sure ting vokset på mig, og jeg kommer det nærmest i alting. Jeg synes specielt, det passer i denne kage, da det er en enormt tung kage. Men samtidig skal man også passe på, at surheden ikke tager over.

Kage til en normal størrelse ovnfastfad:

200 g Marzipan
200 g Sukker
200 g Smør
4 Æg
75 g Mel
4-5 tsk Limesaft

Overtræk:
75 g Mælkechokolade (jeg brugte bare Marabou)
10 g Smør

Tænd ovnen på 200 graver ved varmluft. Kom revet marzipan og sukker din køkkenmaskine/skål og pisk det sammen. Tilsæt herefter blødt smør og pisk det yderligere. Når det er pisket godt sammen tilsætter du æggene en efter en. Til slut kommer du mel i og limesaften og pisker dejen grundigt. Kom nu dejen i et smurt ovnfast fad. Kagen skal bage i ca 35 min (tjek det med en smørkniv). Tag kagen ud og lad den køle af. Imens lav et vandbad og lad chokoladen smelte. Når chokoladen er smeltet, tager du det af vandbadet og kommer koldt smør i. Rør det til smøren er smeltet. Kom det nu på den afkølede kage.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Srilankansk inspirerede forårsruller med limemarineret rejer, gulerødder, porre, chili, løg og hvidløg