Aubergine curry

Spinat curry

Hvis du elsker spinat, så er denne curry lige noget for dig!! Den har friskhed, blidhed og så er den bare perfekt kombineret sammenmed andre currys. Oftest er mange currys meget stærke, hvor den her supplere med. Og jeg synes bestemt, man skal bruge frisk spinat i denne curry, så det ikke blive så sjasket. Men hvis det er det eneste, du har, er frossen spinat, så går det skam også.

Spinat til 2 personer (som sidedish) – Tilberedningstid 25 min

Olie til stegning
3 Fed hvidløg
1 Frisk chili
75 g Frisk spinat
½ dl Vand
½ tsk Salt
½ tsk Spidskommen
4 Spsk kokosmælk
1 spsk Lime

Hak hvidløg og chili fint. Kom det på en middelvarm pande med olie og lad det simre i 2-3 (vigtigt med temperaturen ellers brænder det hele på). Tilføj nu spinaten og rør rundt i det til spinaten er faldet sammen. Nu tilføres vand, salt, spidskommen, kokosmælk og simre yderligere 10-15 min. Tilsæt til sidst lime og smag til. Retten skal ikke være alt for stærk, men der må gerne være en smule styrke. Spis den meget gerne sammen med andre currys, tilbehør og ris til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aubergine curry