Srilankansk inspireret banan/mango smoothiebowl med cashewgranola og andet lækkert

Cashew granola

 

Jeg lavede denne lækre granola, da jeg skulle lave min smoothiebowl. Der er ingen tvivl om, at granola er KLART bedre end müsli. Jeg synes hurtigt, at det bliver tørt og kedeligt, hvor der i en granola er masser af lækker knas og masser af nødder i. Mummelum. Og det bedste er næsten, at det er det nemmeste og lave!!! Så kan det både kom på din skyr, smoothie, desserter og meget mere! Plus du kan blære dig med at være overskudsagtigt, uden nogen overhovedet ved hvor nemt det er at lave 😉

Granola i et mellem sylteglas: 

1 dl Cashewnødder
1 dl Hasselnødder
1 dl Græskarkerner
½ dl Solsikkekerne
Honning (efter hvor sød du vil ha den, jeg bruger ca 3-4 spsk)

Kom alle nødder på en bageplade med bagepapir, kom honning på og bland det godt sammen. Det skal i en 200 grader  opvarmet ovn i ca 10 min, men hold øje, det kan være forskelligt fra ovn til ovn. Lad det køle lidt inden brug og kom det hele i et sylteglas eller en anden lufttæt beholder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Srilankansk inspireret banan/mango smoothiebowl med cashewgranola og andet lækkert