Spinat curry

Simpel gulerodssalat

 

Det er oftest et must i det krydrede køkken at have en sidedish som denne. Syren, friskheden, fedmen og mildheden, som et det perfekte tilbehør til at mildne og creme det hele. I det srilankanske køkken bruger man jo ikke hverken fløde eller smør, så det her er den fedme, man kan få i maden. Efter min mening binder denne opskrift alt sammen. Opskriften er utrolig nem!

Gulerodssalat til 3 personer (som sidedish) – Tilberedningstid 15 minutter

3 Gulerødder
4-5 spsk creme fraiche/græsk yoghurt eller lignende (ikke yoghurt eller andet som er meget flydende)
1 tsk Salt
1,2 tsk Spidskommen
1 Spsk citron

Riv gulerødder. Kom det i en skål og tilsæt creme fraiche, salt, spidskommen og citron. Voila!! Hvis du har lyst kan du også tilsætte revet agurk eller rødløg i små tern. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat curry