Simpel gulerodssalat

Det er oftest et must i det krydrede køkken at have en sidedish som denne. Syren, friskheden, fedmen og mildheden, som et det perfekte tilbehør til at mildne og creme det hele. I det srilankanske køkken bruger man jo ikke hverken fløde eller smør, så det her er den fedme, man kan få i maden. Efter min mening binder denne opskrift alt sammen. Opskriften er utrolig nem!
Gulerodssalat til 3 personer (som sidedish) – Tilberedningstid 15 minutter
3 Gulerødder
4-5 spsk creme fraiche/græsk yoghurt eller lignende (ikke yoghurt eller andet som er meget flydende)
1 tsk Salt
1,2 tsk Spidskommen
1 Spsk citron
Riv gulerødder. Kom det i en skål og tilsæt creme fraiche, salt, spidskommen og citron. Voila!! Hvis du har lyst kan du også tilsætte revet agurk eller rødløg i små tern.
Ingen kommentarer endnu