Tarte tartin

Srilankansk inspireret banan/mango smoothiebowl med cashewgranola og andet lækkert

Jeg er begyndt at få en kærlighed til de her smoothiebowls. Jeg har altid elsket smoothies, derfor lyder smoothie som en morgenmadsret, med lidt knas og andet lækkert, himmelsk i mine øre. Jeg har prøvet at lave min egen srilankanske udgave af den, og den endte virkelig lækker!! Please prøv det, og det er endda nemt!!

1 person smoothie:

½ Mango
Lidt over en ½ banan (resten til topping)
½-1 dl mælk alt efter hvor tyk du kan lide din smoothie (alt slags kan bruges, både plantebaseret og komælk)
Mørk chokolade

Bland det hele og kom indholdet i en skål. Skær de sidste banan i skiver og hak lidt chokolade. Tilføj evt bær eller andet frugt, hvis det lyster. Kom til sidst granolaen på, som der er opskrift på forneden.

Granola til et mellemstørrelse sylteglas:

1 dl Cashewnødder
1 dl Hasselnødder
1 dl Græskarkerner
½ dl Solsikkekerne
Honning (efter hvor sød du vil ha den)

Kom alle nødder på en bageplade med bagepapir, kom honning på og bland det godt sammen. Det skal i en 200 grader  opvarmet ovn i ca 10 min, men hold øje, det kan være forskelligt fra ovn til ovn. Lad det køle lidt inden brug og kom resten i et sylteglas eller andet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarte tartin