Roast paan

Æggetortilla med spicy stegte kartofler og cheddar

Jeg elsker stegte kartofler og cheddar – forestil dig det forklædt i en tortilla. Jeg kan ikke bede om mere. Det her er den nemmeste frokost og aftensmad, hvis du bare skal spise selv eller får gæster, hvor du hurtigt skal bikse noget sammen. Jeg fik kastet sådan en rulle ned meget hurtigt, og jeg er sikker på, du heller ikke lade være med, når du har sådan en sag i fingrene.

Til 2 tortillaruller - Tilberedningstid 20 min - Sværhedsgrad: Nem

Olie til panden
4 små eller 2 store Kartofler
2 tsk Chilipulver
Salt

Olie
1 løg (lige meget hvilket)
2 store fede hvidløg
4 Æg
Salt og peber

2 Tortilla
revet cheddar

Skær kartofler i helt små stykker på ca. 1 cm*0,5 cm. Kom olie på en varm pande, kartoflerne, chilipulver og salt og steg kartoflerne sprøde udenpå og bløde inden. De skal steges på høj varme ca. 5-8 min efter størrelse. Imens de steger hak løg og hvidløg fint. Sæt de stegte kartofler til side. Kom nu på samme pande olie på og steg halvdelen af løg og hvidlød bløde og gyldne. Pisk æg, salt og peber i en separat skål. Kom nu halvdelen af æggemassen panden med løgene og kom en tortilla ovenpå æggemassen. Steg det ca. 2-3 min på æggesiden. Kom en smule olie på tortillaen og vend den nu om. Imens tortilla-siden steges gylden i 2 min kom revet cheddarost og halvdelen af de stegte kartofler på. Tag nu tortillaen af panden, rul den og skær den evt midt over. Gentag nu processen med den næste rulle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roast paan