Ananas pickles – mums!!!

Generelt pickels er røv nemt at lave. Det kan ALLE være med på. Man kan gøre det med nærmest alle grøntsager og frugter. Jeg har også ofte overvejet at fermentere, som jo specielt i asien bliver og blev benyttet til at varen kunne holde længe, netop fordi man ikke har/havde køleskab. MEN det er hammerlækkert, men jeg har aldrig lavet det selv. MEN PICKELS! Det har jeg lavet mange gange før, dog aldrig med ananas. Det var virkelig en kæmpe succes, og det kan spises til nærmest alt asiatisk mad, hvor man lige har brug for et sødt pift.
Ananaspickels til et glas:
1 Ananas
1 bdt. Mynte
Lage:
1 dl eddikke
½ dl Citronsaft
1,5 dl Vand
1,5 dl Sukker
3 chili
Salt
Skær ananasen i den ønskede størrelse, pluk og skyl mynten og kom det hele i sylteglasset (Skold gerne glasset, så holder indholdet længere). I en gryde kommer du lagen i, altså eddike, citronsaft, vand, sukker, chili (skær dem lige lidt op på midten) og salt. Dette varmer du kort op til alle sukkerkrystaller er opløst. Lagen hældes nu over i glasset med resten og vupti, så kommer du det i køleskabet. Det kan allerede spises et par timer efter, men lad det helst gerne være i glasset mindst et døgn.
Ingen kommentarer endnu