Madanmeldelse: Grappa Piccolo

Kakao/peanutbuttergrød med hindbærkompot og karameliserede bananer

Jeg er ikke så meget til havregrød. Det skyldes nok, at jeg fik det hver evig eneste dag som barn, at jeg til sidst valgte at sortere det helt ud af mit liv. MEN jeg har i løbet af de sidste par år fundet glæden i det igen, netop ved at spise det på den lækre måde. Godt nok er det slet ikke ligeså sundt, men godt er det bestemt! Og jo, selvfølgelig kan den gøres sundere, men det bliver ikke med mig. Men her er opskriften til jer på en lidt mere luksus grød:

Grød til 2 personer:

2 dl Havregryn
2 dl Mælk
2,5 dl Vand
1 spsk Kakao
1 stor spsk. peanutbutter
1 nip salt
1-2 spsk sukker

1-1,5 dl Sukker
1 Banan

2/3 pose frosne hindbær
2 spsk Vand
1 spsk Citron

Karamelliseret banan:
Kom sukker på panden og lad det smelte meget, uden omrøring, inden du tilsætter skiver af banan. Tag panden af, når karamellen er mørkebrun og snasket omkring bananstykkerne.

Grød:
Imens sukkeret smelter tilsæt i en grynde havregryn, mælk, vand, kakao, peanutbutter, salt og sukker. Omrør og bland det godt til grøden har den rette konsistens.

Hindbærkompot:
I en anden gryde tilsæt hindbær, vand og citron indtil det har den rette konsistens (det gør ikke noget den er lidt flydende).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madanmeldelse: Grappa Piccolo