Churros

Madklub: Mormormad

I tirsdag afholdte Sille madklub, hvor temaet var mormormad. Det går lige i hjertet for mit vedkommende. Der er noget over dansk traditionelt mad, når det er lavet på den helt rigtige måde, rigtig husmandskost, ja tak. Kylling er ikke min yndlings type kød, men sådan en heltstegt og langtidsstegt kylling kan virkelig få min mund til at løbe i vand. Den havde ligget i et lage af masser af lækre sager, hvortil vi fik danske kartofler, mormorsalat, agurkesalat og en lækker skysovs, yuuuum siger jeg bare! Hun rundende af med en lækker panna cotta med et lidt moderne touch på, og det smagte også helt formidabelt. Det var langt fra en sund omgang, og bare dette gør mit madhjerte helt glad. Ikke at alt god mad er usundt, men ærligt, smør kan altså gøre underværker i næsten ALT mad. Jeg vil fra inspiration fra denne madklub prøve at lave en helstegt kylling, og hvis det bliver godt, vil jeg dele opskriften med jer, for det er altså bare undervurderet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Churros