Salattøsen streetfood

Salattøsen streetfood

Jeg er stadig mega syg, og derfor får jeg desværre ikke lavet nok på bloggen. Det irriterer mig virkelig, men jeg har ingen energi. Dog kan jeg lige liggende fortælle jer om salattøsens streetfood truck, hvor jeg fik frokost i dag for at få lidt sundt. Jeg har længe fulgt hende, og til trods for jeg ikke er en salatpige, så har hendes salater inspireret mig, og jeg har somme tider også lavet dem. Så det var mig en kæmpe glæde, da jeg fandt ud af, at hun åbnede denne lille bod, så jeg kunne smage den ægte vare. Boden var et charmerende lille sted, hvor selve salattøsen og en anden snakkesalig herre stod. Servicen var god og tilstedeværende, og maden smagte så fint. Jeg bliver nødt til at smage noget af det andet også. Så vidt jeg ved, så har de kun en bod indtil videre, som er i Kolding, men nu har I da en grund til at køre forbi her, den ligger også tæt på motovejen, hvis du så blot kører forbi Kolding. Prøv det! Priser og udvalg finder du HER.

PS. Man får også et lækkert og lunt surdejsbrød med til salaten ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salattøsen streetfood