Verdens nemmeste ciabattabrød

Bærtrifli

I tirsdags afholdte jeg madklub, og til dessert serverede jeg bærtrifli. Det er altid en sikker vinder – nemt og lækkert. Jeg lavede også en simreret, vi kunne spise med en god fed kartoffelmos, men dog blev kødet ikke, som jeg ønskede, overhovedet faktisk, så der skal jeg lige finde ud af, hvordan jeg lige får tilberedt det kød mørt og lækkert, inden I får opskriften. Dog var smagen helt fin efter min smag. Men triflien lykkes, og her kommer der en opskrift på den. Det er en lækker dessert, som virkelig er idiotsikker, hvis man kan finde ud af at piske en fløde vel og mærket 😉

Trifli til ca 4 personer:

ca. 500 g Frossen jodbær
50-100 g Frossen blåbær
50-100 g Frossen Hindbær
1 Vaniljestang
1,5-2 spsk Sukker
Citron
500 ml Fløde
2-3 spsk God vaniljesukker
Makroner
Hvid chokolade
Mandler

Kom alle bær, vaniljestang, sukker og citron i en gryde og kog massen, indtil det er blevet til en kompot. Blend det gerne let, da jordbærene stadig er i klumper. Køl denne kompot ned. Pisk fløden og tilsæt vaniljesukker – smag det til. Hak hvid chokolade og hak de ristede madler (købte hakkede mandler kan også bruges, dog er det andet bedre).

Lag:

Kompot
Vaniljefløde
2 Knuste makroner
Hakkede mandler
Hakket hvid chokolade
Også endnu et lag på samme vis

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste ciabattabrød