Pavlova med vanilje, æble, mynte og hvid chokolade

Syltede rødløg

Syltede rødløg må være et af verdens bedste tilbehør, der passer til næsten enhver ret. Her er der selvfølgelig tale om salater, burgere/sandwiches, gourmet hotdogs, risotto, ovenpå en oste -eller avocadomad og mange flere retter. Den sødme og sprødhed det giver til retten er et kæmpe hit hos de fleste mennesker. Her er min version af dette skønne tilbehør.

Syltede Rødløg til et lille glas:

1 lille Rødløg
1/2 dl Vand
1,25 dl Lys eller mørk eddike
1,5 Spsk. sukker
Hele peberkorn (tilsæt evt. andre ønskede krydderier)
Salt

Rødløget skæres ud i ønsket størrelse og form og kommer det herefter i glasset. Herefter tilsættes øvrige ingredienser i glasset og røres grundigt indtil sukkeret næsten er opløst. Lad glasset stå i køleskabet og spis tidligt af det efter 1 døgn for at opnå det bedste resultat. Hele eddikeblandingen kan også koges op, inden det kommes på glas udover rødløgene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pavlova med vanilje, æble, mynte og hvid chokolade