Tacos med Tigerrejer, myntedressing og diverse

Rom madguide

Alle ved, hvis man elsker mad, så er Italien stedet! Derfor ELSKER jeg Italien, og jeg bliver aldrig træt af landet.

Min tur til Rom var blot på 4 dage, men det blev en ferie fyldt med MAD. Både gode og dårlige oplevelser, men dette kan naturligvis ikke undgås. MEN I kan nu komme udenom nogle af de dårlige steder og nyde disse lækre steder, som vi fandt og googlede os frem til. De billeder jeg fik taget var desværre ikke i top klasse, men jeg lover jer, det var lækkert det hele!

I Pizzicaroli

Lækkert og hyggeligt sted med siddeplads ude. Man skal dog være heldig eller hurtig for at skaffe denne plads, hvilket vi var. Første gang jeg var der, sidst jeg var i Rom, fik vi nemlig først bordet midtvejs i vores måltid. MEN stedet serverer lækre pølser og porchetta med oste og dertilhørende brød. Derudover kan man tilkøbe diverse tilbehør som fx den berømte caprese. Helt klar et sted jeg vil anbefale. Stedet ligger nært Peterskirken og ligger desuden i hyggelige og snørklende gader.


Da Enzo

Denne restaurant er en helt anden liga. Hold nu op det var lækkert! Stedet var et, vi havde googlet os til. Vi dukkede op til åbningstiden, og der var kø?! og den var lang. Den eneste grund til vi ikke smuttede fra køen var, at sulten heldigvis ikke var så slem, gudsketak og lov for det! Det var køen værd, og vi var endda ikke engang dem, der ventede længst tid. Vi fik den lækreste forret med mozzeralla, der ikke var i skiver med en flere flydende konsistens, hold nu op. Det bliver kedeligt at spise mozzeralla i Danmark (hvis man overhovedet kan kalde dét det). Alle retter var så lækre, og vi fik den bedste tiramisu, vi nogensinde har smagt!!!! Mums! Man kan mærke restauranten bruger gode råvarer og giver kærlighed til maden, og det er vel i bund og grundet, som det handler om. Der eneste negative er, at hvis man sidder udenfor, ligesom vi gjorde, så er køen 1 m fra bordene, og det er forstyrrende, når man spiser.


Roscioli

Vi var på en foodtour, hvor dette var et stop. Vi fik den bedste pizza, som jeg stadig drømmer om. Det var den lækreste og sprødeste bund med klassiske kvalitetsråvarer. Alene denne pizza er værd at tage tilbage til Rom for. Roscioli er en af de ældste pizzariaer i Rom, som er ret populær og desuden eftersigende også laver utrolig lækre kager og brød.

Geleteria del teatro

JEG ELSKER GELATO! Det er meget bedre end is i Danmark. Denne gelato er umiddelbart den bedste, jeg har smagt i Italien nogensinde. Den var så skøn, at jeg ønskede, der var mere, da jeg var færdig. Så er det altså en god is! Please prøv det. Jeg prøvede med Mango og kaffe, og begge var helt fænomenale. De andre fik tre slags chokoladeis, hindbær og mynte/chokoladeis, hvilket alle også var helt fantastiske. Hvis I er i nærheden, så prøv det endelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacos med Tigerrejer, myntedressing og diverse