Lakselasagne med hjemmelavet bechamelsause

Mash anmeldelse

En god steak, altså kan man nogensinde sige nej til det? I hvert fald ikke jeg. Jeg sætter pris på en god og mør bøf, og det har derfor også været et ønske at smage en bøf på det populære bøfhus Mash. Jeg har op til flere gange udskudt ideen om at tage et smut forbi restauranten, men så gav min kære storbror mig et gavekort i fødselsdagsgave, hvilket betød ham og jeg kunne fikse en søskendedate på Mash her i december. Det fortryder jeg ikke.

Stemningen og servicen:

Jeg havde regnet med Mash var et meget fint sted, hvor stemningen var mere anspændt end hyggelig. Men der tog jeg grueligt fejl. Til trods for servicen var over middel, hvor de trak stole ud, hældte vinen op på den helt rigtige måde og var enormt høflige, så kunne man sagtens læne sig tilbage og hygge sig. Man følte sig ikke nødsaget til at sidde med ret ryg og holde rigtigt på vinglasset. Det sætter jeg i hvert fald pris på, da jeg elsker virkelig god kvalitetsmad, men hader det fine og anspændte ved sådan nogle fine steder, jeg vil bare gerne hygge mig.

Maden:

Vi startede måltidet ud med to lækre østers. De var som østers skal være, helt friske og med lidt smag til i form af citron, tabasco og eddike/løg dressing. Jeg forstår virkelig ikke dem, der ikke kan lide det, mums altså!
Bøffen levede fuldstændig op til mine forventinger og mine krav til den helt rigtige bøf. Lækker stegeskorpe udenpå og helt fin rosa hele vejen igennem bøffen, og ikke mindst vildt mør! Normalt er jeg en kæmpe sovsepige, der overdypper mine pomfritter og bøf, men til trods for at bearnaisen var den bedste bearnaise, jeg nogensinde har smagt, så var det ikke meget den blev dyppet i. Bøffen var bare helt perfekt i sig selv. Til bøffen fik vi også de sprødeste chilifries og kæmpe onionrings. Det hele var super godt, men man prioriterede sin 300 g bøf, og man fik derfor ikke rigtig spist så meget af de lækre sides.
Jeg ELSKER brød, og jeg må sige, deres brød var helt perfekt!! Helt luftig og og med masser af god smag. Selvfølgelig lige tilsat en kæmpe klat god smør. For søren, jeg kunne leve af det!

Alt i alt må det være 5/5 stjerne, for jeg har faktisk intet negativt at sige stedet. Ikke engang vinen!! Selvom man giver en god sjat penge, så synes jeg det er alt værd i forhold til kvalitet og service.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakselasagne med hjemmelavet bechamelsause