Hvem er jeg, og hvad går denne her blog ud på?

Hvem er jeg, og hvad går denne her blog ud på?

Mit navn er Cejanah Vijayakanthan, og jeg er 23 år gammel. Lige fortiden får jeg størstedelen af min hverdag til at gå med at studere Designkultur og økonomi på Syddansk universitet i Kolding. Udover mode, boligindretning og marketing er en af mine helt store interesser mad i alle afskygninger. Jeg drømmer om, at inkorporere dette, på et tidspunkt, i mit professionelle liv på den ene eller anden måde. Hvordan, hvornår og hvor meget ved jeg slet ikke endnu. MEN nu vælger jeg simpelthen og sige, at startskuddet bliver en madblog. Til trods for jeg kokkererer til mine veninder igennem både en madklub og bare når vi hygger, så forekommer det ofte, jeg har disket et lækker måltid op og nyder det for mig selv en hverdagsaften i min lille 2-værelses lejlighed. Derfor fik jeg ideen om, at jeg istedet deler min mad med omverden og det rette segment istedet for mine venner på diverse sociale medier.

Hvilken slags opskrifter kommer op på bloggen?

For mig handler det ikke om at vise jer, hvad der er rigtigt og forkert at spise, for det er jeg slet ikke interesseret i. Jeg synes efterhånden, der er mange bøger og blogge, der vil gøre os sund og spændstig på 30 dage, at jeg næsten også er ovenud lykkelig for, at jeg gør det absolut modsatte. Ud fra mit perspektiv er SMAG den vigtigste egenskab i mad, og det kan både være usundt og sundt mad. Dem som kender mig ved, at sundhed og kur ikke er det, jeg gør mig mest i, og det er ikke fordi, jeg kun propper mig i smør, fløde og kulhydrater. For mig er det vigtigt, at maden SMAGER af noget, og det kan både være en salat ligesåvel som det være en smør/flødesovs. På bloggen vil man kunne finde et bredt udvalg af opskrifter bestående af SU venlige retter ligeså vel som gourmet og delikate retter. Feltet er altså bredt, og SMAG er i fokus.

Hvad er formålet med bloggen?

Jeg ønsker, med bloggen, at uddele min madglæde og mine opskrifter, så det kan glæde andre madelskere. Om I blot bruger den som inspiration eller følger opskrifterne slavisk er lige godt for mig. Jeg vil bare gerne uddele SMAG i maden til den danske befolkning 😀

Hvor kan man følge med?

Udover min blog, hvor der løbende kommer opskrifter op, kan I også følge mig på Instagram og Facebook, hvor jeg vil lægge et opslag op, hver gang jeg har lagt noget på bloggen. Derudover vil der også være mulighed for at følge med i min madglæde og madlavning på min Instagramstories. Der er et links øverst til venstre på bloggen direkte til begge dele, som I er meget velkomne til at følge. 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg, og hvad går denne her blog ud på?