Mexicansk guacamole

Pasta med avocadocreme

Jeg elsker denne dejlige ret med masser af avocado. Det er en god sommerret, nem at lave og smager afsindigt godt. I dag havde jeg en del praktiske gøremål. så det var lige den ret der passede ind og kunne blive en dejlig frokostinspiration til jer også.

Pasta med avocadocreme 2-3 personer:

250 g Frisk spaghetti
2 Avocadoer
2-3 Hvidløg
½ Citron
2 spsk Rygeost (kan udelades)
Salt
Peber
Evt små rejer

Sæt vand i kog til pastaen og kog dem efter anvisningen på pakken. Kom Avocadoerne, hvidløgene, citron, rygeost, salt og peber i en foodprocesser og blend det godt til det er en helt glat avocadocreme. Bland avocadocremen med pastaen og tilsæt evt rejer. Så simpelt er det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk guacamole