Banankage med store chokolade stykker, mmhh!

Banankage er verdens mest undervurderende kage, basta bum. Den smager så afsindigt lækkert, og jeg kunne spise det, no shit, hver dag. Jeg lavede denne i går af anledningen af ingenting, og den blev faktisk rigtig god. Hele kagen blev spist op af både mine veninder og jeg, det fede liv. Her er opskriften til jer:

Banankage til én kageform:

2 æg
2 dl Sukker
2 spsk Vaniljesukker
2 dl Mel
1 tsk Bagepulver
ca 100 g Smeltet smør
2 Moste bananer
100 g Mælkechokolade

Sæt ovnen på 180 grader varmluft. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en æggesnaps, Tilsæt herefter smeltet smør (30 sek i mikrooven, så er det helt smeltet), mel og og bagepulver i og pisk det til der ingen klumper er. Kom evt mel lidt ad gangen i. Mos dine 2 bananer og mix det i kageblandingen. Til slut knæk din mælkechokolade i store stykker og bland det hele i dejen, Kom nu dejen i kageformen og bag kagen i ca 20-25 min., brug evt kvivtricket, det gør jeg altid 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *