Koldhævede gulerodsboller

Fødselsdagshygge

Jeg blev i går forkælet i alle afskygninger på min fødselsdag. Det var nu ikke så ringe, til trods for jeg forsømmer, jeg bliver ældre og ældre. Den embracer jeg ikke rigtig. Min morgen startede ud med selvforkælelse, hvorefter jeg tog på uni og blev forkælet med en lille surprise og lækkerier. Efter uni tog mine veninder og jeg på den lokale café Tobbers i Kolding, som alle, især studerende, holder enormt meget af, fordi der netop er lækkert mad til INGEN penge, win win. Så hvis I en eller anden dag farer vild i DK og ender i Kolding, så tag endelig et kig forbi denne hyggeligcafé, som udover maden og de billige priser er et sted med en hyggelig atmosfære. Inden min familie kom forbi, tog jeg selvfølgelig op og stemte til kommune -og regionsvalget (det skal man jo, ikke?). Herefter gjorde jeg klar til vietnamesiske forårsruller med peanutbuttersovs til. Noget jeg tit spiser selv og med mine veninder, men noget som vi aldrig har spist som familie, så det skulle de selvfølgelig introduceres for. Der kommer også en opskrift på det engang, for det er bare let og lækkert! Min familie smuttede engang om aften, også var jeg ellers også bare helt død. Men glad og tilfreds!

Lørdag skal jeg fejres af mine veninder til fest og farver og lækkert mad. Det plejer altid at være hyggeligt, så det bliver helt garanteret sjovt. Temaet for festen er MAND og maden bliver mexicansk i alle afskygninger. Her er der både tale om hjemmelavet nachos, en ægte mexicansk -og en dansker guacamole, hjemmelavet salsa, wraps, tacos og alt tilbehør. Hvis nogen har gode fif til andre lette mexicanske retter, så tager jeg pænt imod!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede gulerodsboller