Tuntatar
Jeg elsker alt, hvad der hedder tatar! Det er nærmest vejen til mit hjerte. Jeg havde jo købt billig tun her forleden, så selvfølgelig skulle det sidste bruges på tatar. Det er simpelt og godt. Dog er det sjældent man kan spise en stor portion tatar, så jeg fik lækre fritter og en af de bedste købebearnaise til. Man kan naturligvis også vælge sundere tilbehør, hvis det er.
Tatar til 2 personer:
250 g Tun (skal være frosset ned mindst et døgn)
1½ Avocado
Stor håndfuld Koriander
1-2 spsk Sesamfrø
2 spsk Soya
1 spsk Fiskesause
1½ spsk Citronsaft
Salt
Chilimayonnaise (gerne hjemmelavet hvis muligt)
Chips
Skær tung og avocado i meget fint og små stykker. Rist sesam og og hak koriander og tilsæt det i blandingen. Tilsæt Soya, fiskesause, citronsaft og salt. Anret på tallerken efter ønske, tilsæt dutter af chilimayonnaise og ønskedemængde chips. Klar til servering.
Hvis I ikke magter at lave bearnaise i hverdagen, så kan man efterhånden købe gode købebearnaise. Og her snakker jeg bestemt ikke Knorr. Den er produceret af Brasseriets og findes både med og uden trøffel. Virkelig virkelig lækkert! Helt klart den bedste jeg har smagt, som jeg har købt på bøtte.
Ingen kommentarer endnu