Nem guacamole og salsa

Madklub hos Astrid

I går havde vi madklub hos Astrid, og det er som altid så hyggeligt, når vi ses. Altså vi ses jo nærmest hver dag, men når vi har madklub aftner, forkæler værten ved at sørge for lækker mad og hygge. Til denne madklub havde Astrid sørget for ovnbagte gratineret squash med oksekødsfyld og hvidløgsbrød, mmhh. Til dessert fik de disse vildt lækre, SUNDE, snickerssnitter! Der er en opskrift HER, som Astrid lavede de lækre Snickers ud fra. Jeg er, hvis nogen ikke skulle vide det, ikke glad for sunde erstatninger for noget usundt, men disse er VIRKELIG lækre og smagfulde! Så lav dem for søren selvom opskriften ikke er fra min blog.

Jeg er forresten lidt i hopla for tiden, fordi der sker en masse nye og spændende ting! Hvad kan jeg ikke afsløre, men jo, også fordi det er december. Men jeg kan afsløre, at det bliver en ikke-selvvalgt ‘new year, new me’ situation!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem guacamole og salsa