Stegt rødbede og kokos

Lemonade

Jeg er sucker for lemonade året rundt! Det smager så himmelsk, og jeg er vild med det specielt fordi det er surt. Jeg har virkelig fået en ting for Citron og lime, som jeg aldrig har haft før. Der skal citrusfrugter i nærmest ALT! Så det var for mig oplagt at lave en lemonade opskrift til jer. Jeg serverer ofte lemonade, hvis jeg får besøg. Det er lidt blær, selvom det jo faktisk ikke kræver det helt vilde. Så hvis du vil imponere dine gæster og få nogle billige point, så er denne lemonade helt klart sagen.

Lemonade til en kande på ca. 1 L:

3 Citroner

2-2,5 dl vand

6 spsk Sukker

900 ml Danskvand ca!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt rødbede og kokos