Madspilds avocado-rygeost toast!

Stegt rødbede og kokos

Rødbeder er en af mine absolut yndlingsgrøntsager. Det kan så meget!! Både rå, stegt, varm, kold og i juice. Den er simpelthen helt fantastisk! Derfor var det oplagt at lave ret af denne, som kan spises med ris eller andre retter, hvor du kombinere det som et smagfuldt og sundt element.

Til 4 personer (som tilbehør):

3 Rødbeder
Olivenolie til panden
3 spsk Tørret kokosmel (eller friskrevet kokos)
2 tsk Chilipulver
½ Lime
Salt

Riv Rødbederne som du foretrækker det. Kom olie på en varm og dyb pande. Kom chilipulver i og steg det kort af. Tilsæt herefter rødbede, kokos og salt. Lad det stege ca 10-15 min på panden (Det skal ikke være helt slatten og dødt, der må gerne være lidt stuktur). Kort før du tager det af kogepladen så tilsæt da limen, også er det klar til servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madspilds avocado-rygeost toast!