Uuhh, hvad skal der ske af spændende nye sager om ikke så længe?!

Tacos med Tigerrejer, myntedressing og diverse

Jeg elsker, når mexicansk mad er lavet på den helt rigtige måde og besluttede mig derfor for at kaste mig ud i min helt egen version, så det ikke blev den kedelige danske version med oksekød i tacokrydderi med iceberg og agurk. Ej okay, nu fik jeg den vist også til at lyde tarveligere end det er, men I forstår pointen. Jeg har nærmest ikke rørt mine gryder og pander siden midten af maj grundet eksamen og arbejde, så jeg tog mig tid i går til endelig at lave lidt lækkert. Så hvis I er vilde med tigerrejer og masser af dressing, så kast jer ud i det!! Selve taco opskriften er hugget fra en mexicansk dame, men fyldet er min egen lille version.

8 tacos ca. 4 personer:

4 dl Mel
½ tsk Salt
1 tsk Bagepulver
1 spsk. Smør
1,5 dl. Vand

Bland de tøre ingredienser sammen. Smuldre smøret sammen med blandingen. Tilsæt herefter vandet og ælt dejen godt til den er helt glat. Del dejen i 8 små ruller og rul dem ud med en kagerulle. Varm dem på en tør pande kort, der er meget varm på begge sider (pandekagen skulle gerne boble lidt op).

Tigerrejer:

ca. 24 Tigerrejer
2-3 Fed Hvidløg
1-2 tsk Chili
1,5 tsk Paprika
1-3 tsk Honning eller god sirup
2 tsk Citron
Salt og peber

Lav marinaden og smag den til. Tilsæt herefter tigerrejerne. Lad dem stå i 30 min hvis muligt. Steg dem på en knald varm pande i 1 min på hver side i meget olivenolie – ikke spar på det 😉

Kål og rødløg:

½ Spidskål (kan også være rødkål eller en anden kål)
1 Rødløg
3 spsk god eddike
2 tsk citron
½ tsk Salt (ikke for meget)

Skær kål og rødløg og tilsæt eddike, citron og salt og bland det godt. Lad det evt trække i en times tid, dog ikke nødvendigt.

Myntedressing:

2 spsk Creme fraishe
½ dl Vand
½ citron
Stor håndfuld mynte
Salt

Tips:

Spis det hele med Avocado, Koriander og chilimayo!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uuhh, hvad skal der ske af spændende nye sager om ikke så længe?!