Mash anmeldelse

Madklub: ristaffel

I går fik jeg endelig juleferie, og oveni det tog vi også lige årets sidste madklub. Min dejlige veninde Cecilie stod for maden, og eftersom jeg hverken aldrig har hørt om eller smagt ristaffel før, hvilket hun var ret chokeret over, så fik vi det serveret. Jeg ved virkelig ikke, hvordan den ret ikke er gået forbi mig, for jeg føler sådan nogenlunde, jeg kender alle populære madretter. Der kan man bare se.

Jeg læste op på lektien, inden vi skulle mødes, og fandt ud af det er en stærk indonesisk ret, som så er fordansket til en kylling i karry. Men jeg må sige, jeg elskede det. Jeg elsker det med forskellige toppings, smage og konsistenser. Det gør retten så spændende, at man snildt kan spise 2-3 portioner (ved ikke om det er godt eller skidt). Men jeg vil virkelig anbefale det. Det er også en ret, der rammer en bred smag, da det er få mennesker, der ikke kan lide karry og kylling, også kan man jo toppe det efter egen smag. Det er et genialt koncept til kræsne mennesker!

I dag har jeg købt alle mine julegaver (sent ude, men næsten ingen kø, så jeg fortryder det ikke). Så nu er jeg bare klar til ren julehygge de næste tre dage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mash anmeldelse