Pasta med tigerrejer og hvidvins/smørsause

Madklub juleedition

Mine to dejlige veninder og jeg valgte simpelthen at lave en madklub juleedition til ære for julen. Hvis jeg selv skal sige det, så var det ret vovet, for julemad er bare sådan noget vores forældre laver, og det har de ikke rigtig lært fra sig til nogle af os endnu. Det er deres tjans, og det er dem, der har styr på det, hvis du spørger mig. MEN vi prøvede sku, uden at ringe til nogen som helst form for livlinje (udover google selvfølgelig), og det blev fandme godt sku! Kødet blev pænt rosa, sværere var sprøde, sovsen var lige i øjet, rødkålen smagte fantastisk også de brunede kartofler. De var gode, men det var faktisk der, hvor vi failede lidt. Vi havde hele dagen gået og sagt, at det var det nemmeste og lægger selvfølgelig alt energi i det andet, også ender vi ud med, at det faktisk var det dårligste på tallerkenen. Det var slet ikke dårligt eller uspiseligt, men vi har da smagt bedre. Til dessert lavede vi en enormt lækker risalamande, de mest perfekte havregrynskugler og sprøde jødekager. Altså jeg er faktisk enormt stolt af det resultat, vi fik efter første forsøg, og jeg synes da helt bestemt, jeg kan blande mig i julemadlavningen til juleaften nu. I dag formåede vi så at lave lækre flæskestegsandwich af resterne fra i går, mumsiiii.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med tigerrejer og hvidvins/smørsause