VERDENS NEMMESTE TRIFLI OG DESSERT

Hvordan laver du de mest perfekte scrambledeggs?

Jeg både elsker og hader scrambledeggs. Jeg elsker det, når det er lavet helt rigtigt og hader det, når det er blevet lavet, så det er helt tørt. Det er der desværre overraskende mange, der gør, og det er så vildt ærgerligt, for det er en helt anden oplevelse, og det kan jeg garantere dig. For mig er de perfekte scrambledeggs smeltende på tungen, en smule fast, smagfuldt og cremet/fedme. Hvis du også elsker det sådan eller gerne vil overbevises om, at det er den bedste måde at gøre på det, så lav dine næste scrambledeggs på følgende måde.

Scrambledeggs til 2 personer:

5-6 Æg
1 spsk Smør (gerne hvidløgssmør)
Salt
Peber
1 håndfuld revet parmesanost

Pisk æg, salt og peber sammen på en pande. Tænd komfuret på meget lav varme, ca halvdelen af den varme som er den højeste på dit komfur. Tilsæt herefter din smørklat. Processen går langsomt fra start til at det bliver til scrambledeggs (ca. 10-15 min), så vær tålmodig. Det er denne proces, der gør dine scrambledeggs cremet og lækre. Rør rundt efter behov, når bunden sidder fast med æg (det er meningen, der godt kan gå lidt tid med dette, derfor skal du ikke røre rundt konstant). Når du kan se dine æg er ved at blive færdige (husk de skal akkurat lige været blevet lidt faste men stadig cremet), så tilsætter du nu den revet parmesan. Rør rundt og server det på et stykke toast eller lignende.

Jeg fandt faktisk ud af at scrambledeggs skal laves på denne måde, og ikke på den tørre måde, som de fleste af os laver, ved at se på mine to absolut favoritkokke Jamie Oliver og Gordon Ramsay. Jeg prøvede herefter og lave det, og jeg kan nærmest ikke spise den anden udgave nu, kun for at være høflig (ups)! Se det lige, mums.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS NEMMESTE TRIFLI OG DESSERT