Ugens madpakketip: Enkle kartoffelsalat
Det skal være nemt og overskueligt at lave en madpakke, og vigtigst så skal det også være lækkert at spise, når man pakker det op dagen efter. En af mine storfavoritter, til både aftensmad og nu også madpakke, for tiden er kartoffelsalat. Det er nemt at lave, og man kan blot lave en kæmpe portion, så du også kan få det til aftensmad enten dagen før eller dagen efter.
Kartoffelsalat til 2-3 madpakkeportioner:
500 g Kartofler
1 dl Creme fraishe
1-2 spsk. Mayonnaise
1 spsk Sukker
1 tsk Citron
Salt og peber
Purløg
Kog kartoflerne med salt til de er møre. Skær dem ud i den ønskede størrelse og kom dem i en stor skål. Tag nu en mindre skål og om creme fraishe, mayonnaise, sukker, citron, salt, peber og finthakket purløg i og rør det hele godt sammen. Tilsæt dressingen i kartoffelskålen og vend det hele godt. Kom det i den ønskede madpakkeskål og top det med lidt ekstra hakket purløg. Velbekomme!
Spis det med frikadeller, fiskefrakadeller, fisk, røget fisk, til salater eller hvad der nu ellers frister.
Ingen kommentarer endnu