Nakkekotelet curry med forårsløg

Steg og krydret spidskål og broccoli

Blomkål og spidskål er helt klart mine yndlings grøntsager pt, og jeg vil have det i alt mad. Jeg elsker strukturen og smagen i begge grøntsager, der gør sig godt i nærmest alle køkkener. Nå, men her har jeg forsøgt at lave en frisk side dish til dine ris og curry, der gør det hele lidt mindre tungt. Jeg synes, det var så godt, at jeg kastede nærmest det hele i mig.

Side dish til 2-3 personer - Tilberedningstid 20 min - Sværhedsgrad: nem

Olie
1/4 Broccoli (de er i sæson lige nu, så hvis du køber dem små, så brug halv i stedet)
1/4 Spidskål (de er i sæson lige nu, så hvis du køber dem små, så brug halv i stedet)
1 tsk Gurkemeje
1-3 Fed hvidløg eller 1,5 tsk hvidløgspulver
1 tsk Chilipulver
Salt
2 tsk Citronsaft

Hak spidskål og broccoli meget fint. Varm panden op, kom olie i og tilsæt hakket broccoli og spidskål. Steg det kort af og tilsæt herefter gurkemeje, hvidløg, chili og salt. Brun det hele godt af, men stadig så grøntsagerne bibeholder deres flotte grønne farve og stadig har struktur. Tilsæt til sidst citronsaft og voila! Spis det med en lækker curry, sambal og ris til, mmhh!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nakkekotelet curry med forårsløg