Grillet sandwich med tun/æg fyld og agurke/mynte salat

Nakkekotelet curry med forårsløg

Jeg har en kærlighed til nakkekoteletter. Jeg synes virkelig, man kan lave lækkert og mørt kød ud af det, som er fantastisk især i en curry. Her har jeg ladet fedtet på kødet smelte og danne den lækre curry omkring. Amen bare prøv det!

Til ca 2-3 personer som tilbehør -  Tilberedningstid 30 min - Sværhedsgrad: Nem

Olivenolie til panden
2 Hvidløg
5 Store karryblade
1 tomat
2 Nakkekoteletter
1 tsk Stødt spidskommen
1 tsk Stødt koriander
0,5 tsk Stødt kanel
2-3 tsk Chilipulver
Salt
2 Stilke forårsløg
2 tsk Citronsaft

Kom olie på en middelvarm pande og tilsæt findhakket hvidløg og karryblade. Steg dem godt af tilsæt herefter finthakket tomat og små tern af nakkekoteletterne. Det er vigtigt, det er på middelvarme, så fedtet fra kødet kan smelte stille og rolig. Når der er dannet en sovs af tomaterne og fedtet fra kødet (ca efter 10-15 min) tilsætter du alle krydderier og smager til. Tilsæt i det sidste minut hakket forårsløg og citronsaft. Spis det sammen med ris eller rotti/paratha/naan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet sandwich med tun/æg fyld og agurke/mynte salat