Tamilsk inspirerede syltede løg
Jeg elsker syltede rødløg! Det kan virkelig noget og givet et fantastisk modspil i meget mad. Så det er rimelig oplagt at prøve en tamilsk udgave af disse. Lige så simple at lave, som dem vi kender, bare med nogle andre krydderier.
Ca 150-200 ml løg og lage - Tilberedningtid 15 min - Sværhedsgrad: Nem
8-10 Små srilankanske rødløg
1/2 dl Vand
1/2 dl Æblecidereddike (eller anden eddike)
1/2 dl Sukker
1/4 tsk Korianderfrø
1/4 tsk Fennikelfrø
1/4 tsk Spidskommenfrø
1/4 tsk Chiliflager
Pil løgene i store flager eller hak dem som du vil.Kom løgene i sylteglasset. Kom vand, eddike, sukker og alle krydderier i en gryde og kog det op til sukkeret er opløst. Hæld det nu i sylteglasset udover løgene. Lad det stå i et par timer før brug, gerne natten over. Løgene kan holde længe, hvis blot de er i sylteglasset i køleskabet.
Ingen kommentarer endnu