Spicy mango marinade til kød - både til grill og til ovnen

Toast med pulled kylling, kartoffel og smeltet ost!

Kartoffeltoasten er et kæmpe hit blandt jer, så jeg har videreudviklet denne satan med lidt proteiner i og ost endda. Ost i toast er der næppe nogen, der vil klage over, am I right? Det er den lækreste og mest møre kylling vendt i en krydret kartoffelblanding. Man kan naturligvis dyppe disse i noget dip, hvis man vil have mere snask.

Til ca. 5-6 Toast - Tilberedningstid 40 min -  Sværhedsgrad: Middel

Olie til panden
1 tsk Sennepskorn
1 tsk Fennikelfrø
3 Hvidløg
1 Frisk chili
5 Karryblade (kan undlades)
1-2 tsk Chilipulver
1 tsk Stødt korianderfrø
1 tsk Spidskommen
ca 5 Kartofler
1,5-2 dl Vand – brug meget gerne vandet kyllingen har kogt i (kom i lidt ad gangen evt)
1 tsk Salt

0,75 L Vand
1 Bouillon (grøntsags eller hønse)
400 g Kyllinge lårfilet

Ost efter ønske (hvilken som helst – jeg brugte vesterhavsost, fordi det var lige det jeg havde)

Kom vand i gryden og indstil komfuret på middel varme. Tilføj bouillon, når vandet er varmt og tilføj nu kyllingen i vandet. Lad det pochere i 20 min. Tag kyllingen op ad vandet og lad det trække. Imens kyllingen tilbereder, snit hvidløg, chili og karryblade. Kom olie i en gryde på lidt over middel varme. Kom sennepskorn og fennikelfrø i og lad det stege af til sennepkornene springer. Skru ned på varmen og tilføj fintsnittet hvidløg, chili og karryblade. Steg det godt af. Imens skær kartoflerne i helt små stykker. Når hvidløgene har stegt færdigt tilføj chilipulver, spidskommen og stødt koriander. Kom nu kartoflerne i og vend det i krydderierne og tilføj til sidst vand og salt. Lad det simre 20-25 Min. Når kartoflerne er ved at være færdige, så træk kyllingen med fingrene eller brug to gafler. Sluk for komfuret og tag gryden væk fra blusset med kartoflerne. Kom kyllingen i kartoffelblandingen og vend det hele sammen. Du kan nu komme fyldet mellem to toast smurt med smør udenpå. Mums!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy mango marinade til kød - både til grill og til ovnen