Hot steakcurry

Fried rice til curry

Det er altså bare sjovere med fried rice til sin curry end helt normale ris. Det smager bedre og mætter en del mere end standard ris. Hvis man har tiden, så synes jeg da, det er det værd at lave. Om det blot er til dig selv eller dine gæster.

Til 3 personer - Tilberedningstid 30 min - Sværhedsgrad: Nem

4 dl Ris
6,5 dl Vand (med en smule salt)
Olie og 1 spsk smør til panden
30-40 g frosne ærter
100 g Majs
2 Æg
Salt

Rens ris for stivelse og kog det (Først hvor det koger i 2 min og resten  af tiden på lav varme). Lad det køle af, du kan sagtens lave det timer i forvejen. Kom på en pande olie og smør på og tilsæt først ærter og lad dem være på panden, til de er tøet op. Tilsæt nu majs også og godt med salt. Steg dem tilsammen af i maks 5 min, de skal bare lige have en stegeskorpe. Skub nu majs og ærter til siden på panden og kom æggene i, tilsæt salt og rør i det som du vil gøre med scramble eggs. Kom nu risene i og bland det hele godt sammen. VOILA. Spændende ris til din curry!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot steakcurry