Spicy og syrlig ovnkylllingelår med kartofler og løg

Min bedste venindes mor laver de bedste ovnkylling, når jeg er på besøg, og min opskrift her er i den grad inspireret af hendes. Jeg spiser utallige, når hun laver dem. Jeg har desværre aldrig fået spurgt hende om en opskrift, men jeg synes faktisk, at jeg har nailet den her. Det smagte SYYYGT! En ret jeg kommer til at lave ofte, også fordi de bare passer sig selv i ovnen, hvor man kan fikse opvasken eller andre praktiske ting imens. WIN-WIN. Hvis man har lyst til lidt frisk til, vil jeg helt klart anbefale denne her salat.

Til ca 2 personer - Tilberedningstid 30 min - Sværhedsgrad: nem

4 Kyllingelår
1 Løg
1 Stor kartoffel
1,5 spsk Olivenolie
1 lille spsk Salt
2,5 tsk (med top på) Chilipulver
1 spsk Spidskommen
1,5-2 spsk Citron
1 tsk Smør på hver kylling

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom bagepapir i et fad og kom kylling, løgstrimler og kartoffelskiver i fadet. Tilsæt nu olivenolie, salt, chilipulver, spidskommen og citron. Brug nu klør fem og sørg for at smør kylling kartofler og løg godt ind. Til sidst kommer du en skefuld smør på hver kyllingelår. Kom fadet i ovnen i 25 min. Imens kan du koge ris og lave salaten. Hvis du ikke vil have salaten, så kan du blot slå dig ned i sofaen og nyde livet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacos - Fløjlsbløde fladbrød med krydrede og bløde kartofler, kartoffelchips, rødløg og persillesalat, chili/kokosdressing, limedressing og siracha