Minimuffins med brunet smør og mangoslices

Sprødt kyllingeskind med chili

Jeg ELSKER sprødt kyllingeskind, det smager virkelig godt. Og jeg ved godt, der måske mange, der synes, det lyder klamt, men det er det slet ikke. Det er vel bare lidt ligesom flæsesvær.

Som barn elskede jeg virkelig skindet, når vi fik kyllingelår eller lignende, og det gør jeg sku stadig den dag i dag. Dog skal det være sprødt. Som lille var jeg sku ikke så kræsen. Det kom ned i mavsen, om det var sprødt eller ej.

Men det gode ved kyllingeskind er, at det passer til super meget, og det er så lækkert med noget sprødt i sin mad. Man kan jo i princippet krydrer det med det man nu har lyst til.

Sprødt Kyllingeskind - Tilberedningstid 20 min - Sværhedsgrad - Mellem

Kyllingeskind fra helkylling, kyllingelår, kyllingeunderlår osv. Bare hiv det af, det kommer nemt af.
Salt
Chilipulver
Hvidløgspulver

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag en bageplade og kom to stykker bagepapir på (der kommer meget fedt ud på pladen, så det er for at sikre, du ikke skal vaske bagepladen bagefter). Spred skindet ud og kom krydderierne på.

Når du har kommet krydderierne på skindet, kommer du nu endnu et stykke bagepapir ovenpå skindet og lukket herefter til med endnu en bageplade. Dette gør du for at lægge skindet i pres, så det ikke skrumper helt sammen. Kom det nu i ovnen i ca 11-12 min. Du kan nu bruge det i salater, risretter, ovenpå en curry, ovenpå et kyllingebryst. Kun fantasien sætter grænser. (beklager min bageplade er “beskidt”, jeg dampede med vand forleden og har ikke lige fået gjort den ren endnu)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimuffins med brunet smør og mangoslices