Krydret, spicy, syrlig og cremet agurkesalat

Minimuffins med brunet smør og mangoslices

Buttercake er utrolig populært i Sri Lanka, og dette bliver serveret til alle slags fester. Man spiser det, som den er eller kommer icing på. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været den største fan af denne kage. Oftest fordi de bare er vold tørre, og der er ikke noget værre end en tør kage…. MEN nu har jeg prøvet at lave den til en lækker og delikat kage og lidt mere moderne. MUMS SIGER JEG JER! Lækker lille farlig hapser!

ca. 12 muffins - Tilberedningstid ca - Sværhedsgrad: nem

1 Æg
80 g Sukker
Knivspids salt
1 tsk Bagepulver
1,5 tsk Vaniljesukker (med vaniljekorn!!)
80 g Hvedemel
75 g Smør
3-4 tsk Creme fraishe
Tynde slice mango

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Start med at komme smørret i en gryde og tænd komfuret på højeste varme. Find et piskeris og pisk smørret til det bliver en flot mørkebrun farve og det dufter af nødder. Pas dog på det ikke brænder på, og det er vigtigt du pisker konstant. Tag det nu af varmen og lad det køle ned. Pisk nu æg, sukker, salt, bagepulver og vaniljesukker i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt nu melet og pisk det yderligere og kom til sidst den brunede smør i lidt ad gangen samt creme fraishe. Kom nu dejen i en sprøjtepose eller bare frysepose og fyld mini muffinsforme lidt over halvt (købte min form på tilbud i Sinnerup til 50 kr på tilbud). Bag dem i 6-7 min ca til de er gyædenbrune. De kan serveres med tynde skiver af mango på, som giver friskhed til kagen eller noget helt tredje. Du kan evt også spise med flødeskum, creme anglaise og bær eller creme fraiche/vaniljesukker til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydret, spicy, syrlig og cremet agurkesalat