Idiyappam

Krydret, spicy, syrlig og cremet agurkesalat

Jeg elsker virkelig et frisk modspil, når jeg får en curry! Jeg synes, det er spiller så godt sammen, at det nærmest er uundværligt. Jeg lavede denne i går ud fra nogle rester, og den blev FUCKING FANTASTISK! Det her bliver virkelig en erstatning for den ellers højtelskede indiske raita. Prøv den og se om du er ligeså forelsket.

Til to personer som tilbehør - Tilberedningstid 20 min - Sværhedsgrad: Nem

2/3 Agurk
Salt
14 Mynteblade
1 spsk Creme fraiche
1,5 spsk Olivenolie
0,5 spsk Spidskommen
1 spsk Chiliflager
½ Lime
evt lidt salt (smag til)

Skær agurk ud i tynde skiver, brug evt et mandolinjern, hvis du har sådan et. Jeg skar dem selv i hånden med en kniv, så det kan man sagtens. Kom skiverne i en skål og tilsæt masser af salt og lad skålen stå i 1o min. Efter 10 min Presser du saftens ud af agurkerne og hælder væsken fra. Det gør ikke noget, du bryder strukturen i agurken. Nu tilsætter du i skålen, med agurkeskiverne, finthakket mynte, creme fraiche, olie, spidskommen, chiliflager, lime og evt salt. Rør det godt sammen. Nu er den klar til at blive spist!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idiyappam