Banankage med karamelcreme af kondenseret mælk og saltede cashewnødder

Squash sambal

Der bliver kreeret en del creme fraiche/yoghurt baseret sambals for at give stærke currys et mildt modspild. Jeg er kæmpe fan af det, det spiller så fantastisk sammen! Det er sjældent set med squash, men jeg synes, det fungerer afsindigt godt og minder meget om auberginen konsistensmæssigt. Prøv det!

Tilbehør til 3 personer ca - Tilberedningstid 1 time og 30 min

1 Squash
2 spsk Creme fraiche 18 %
1 spsk Citron eller lime saft
1,5 tsk Spidskommen
0,5 tsk Salt
1/4 løg

Kom squash i ovnen i en time i en 200 grader varmluft ovn. Vend den en enkelt gang efter en halv time. Har du ikke tålmodigheden, kan du også blot koge din squash, men det giver bare en mere bedre smag, hvis den har fået lov til at være i ovnen. Når den kommer ud af ovnen, skal den ligne den squash som på billedet foroven. Lad den køle af i 10-15 min. Pil nu skrællen af og kom “kødet” i en skål. Mos det med et piskeris og tilsæt creme fraiche, citron/lime, spidskommen, salt og meget finthakket løg. Rør det rundt og smag evt til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med karamelcreme af kondenseret mælk og saltede cashewnødder