Simpel gulerodssalat

Paruppu (Linse curry)

Jeg hadede denne curry, da jeg var lille. Det var dog det eneste curry, jeg ikke spiste til gengæld. Jeg ved den dag ikke hvorfor, for jeg kan sagtens spise det nu. Jeg tvang oftest mig selv til at tage bare en smule i protest, fordi jeg ville kunne lide det, men det sagde mig vitterligt ingenting. Jeg har genfundet glæden og tilført en smule mere smag. Jeg tror, jeg måske synes, den var lidt kedelig tidligere, og det var derfor, jeg ikke spiste den så meget.

Til ca. 3-4 personer (som sidedish) - Tilberedningstid 20-25 min (med simretid)
 • 4 spsk Olie
  3 Fed Hvidløg
  2 tsk Chili
  1 tsk Spidskommen
  7 Karryblade
  1 dl Linser
  2,5 dl vand (tilsæt evt mere eller mindre vand alt efter, hvilken konsistens du ønsker)
  1 tsk Gurkemeje
  3 spsk Kokosmælk
  1,5 tsk Salt

  Fin hak hvidløg. Kom alle ingredienser udover salt i en gryde og lad det småkoge til linserne er helt møre. Smag til med salt og kokosmælk og tilføj evt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens. Hvis den er for flydende kan du blot lad det koge mere ind. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel gulerodssalat