Smagfuld daal - rigtig vintermad

Madspilds avocado-rygeost toast!

Hvis man gerne vil mindske madspild, spare tid i køkkenet og ikke mindst skåne sit madbudget lidt, så er dette den helt perfekte frokost/aftenmad. Det skal lige siges, at tingene kan skiftes ud, hvis du ikke har det helt rigtige. Du kan eksempelvis bruge peberfrugt i stedet for tomat eller noget helt andet? Du kan også bruge andet ost så som mozzarella i stedet for rygeost. Men jeg synes denne kombination er helt fænomenal og er oftest også ingredienser, som jeg har til overs.  Pointen er bare, at en toast er en god måde at komme af med sine rester på!

2 Avocadotoast:

1 tomat eller 6 cherrytomater
3 spsk. Olivenolie
Salt og peber
2 Skiver af dit restbrød (hvis du alligevel skal købe noget, så køb endelig surdejsbrød!)
Smør til stegning
1 Avocado
1 spsk Citron
Salt og peber
4 tsk Rygeostsalat, igen det kan være alt slags ost! (rygeostsalat = rygeost, creme fraiche, salt, peber og lidt grønt (eksempelvis agurk og radisser))

Skær tomaten i 6 skiver eller cherrytomaterne i halve og kom lidt olivenolie, salt og peber på. Kom det i en forvarmet 200 grader varmluft ovn i ca. 15-20 min., imens du forbereder alt andet. Toast brødskiverne på panden med smør til de bliver brune og gyldne. Imens moser du avocadoen og kommer citronsaft, salt og peber i. Når brødet er gyldent og sprødt, kommer du avocadomosen, rygeostsalat og de bagte tomater på! og voila! Kom evt gerne lidt olivenolie henover. Lækkert og nemt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smagfuld daal - rigtig vintermad