Cashew granola

Fiskecurry med torsk, kokosmælk, gurkemeje og koriander

Fisk og generelt også skaldyr er to-die-for. Jeg får det dog desværre alt for lidt. Det her også bestemt en af mine yndlings måder at få fisk på, fordi denne curry besidder så meget lækker smag! Dette er dog min egen udgave og ikke den som laves traditionelt i Sri Lanka. Jeg lavede den for første gang for min bror og hans kæreste, og både jeg og dem var meget tilfredse. Jeg havde egentlig bare noteret nogle ting ned på en notesblok, som jeg tænkte ville gå fint sammen. Det endte stort set som planlagt blot med lidt tilføjelse af lidt ekstra krydderier. krydderier er virkelig kunsten i mad!!! Og heraf salt. Salt er klart en smagsforstærker af alle smage, så brug den! Men selvfølgelig heller ikke så det er uspiseligt. Men det er ingen hemmelig, at jeg er SUCKER for salt, og jeg altid kommer mere og mere i maden.

Fiskecurry til 5 personer:

Olie
5 Hvidløg
1 ½ Løg
400 ml Kokosmælk (altså en stor dåse)
2 dl Vand
2 ½ tsk Chilipulver
1 stor Chili
2 tsk Gurkemeje
½-1 Lime
1 tsk Spidskommen
Salt
225 g Torsk eller anden hvid fisk
½ bdt. Koriander

Kom olie på panden og brun hvidløg og løg af. Kom herefter kokosmælk og vand i. Hak chilien og tilføj det i gryden sammen med chilipulver, gurkemeje, spidskommen, salt og lime. Lad det koge op. Herefter tilsætter du lidt større end mundrette stykker Torsk og korianderne og giver det maks 2 min. Herefter slukker du for blusset, og det er klar til at bliver serveret.

Serveringstip: Med ris og andre lækre tilbehør du kan finde her på bloggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cashew granola