Ananas pickles - mums!!!

Karry med tilføjelse af andre lækkerier

Det er ikke en hemmelighed, at jeg har haft gang i en masse de sidste måneder, og det er ikke fordi, jeg ikke laver mad, men det er bare ikke lige altid det er Srilankansk. I og med jeg også pendler og arbejder, så er det oftest andet mad, der er nemmere at lave, plus jeg ønsker bestemt ikke kun at spise srilankansk mad hver dag, jeg elsker jo generelt ALT mad. Så derfor har jeg besluttet, at jeg udover den srilankanske mad også kommer til at lave tilføjelser af andre verdenslækkerier, som I kan få glæde af. Så må jeg i weekenderne og på mine fridage give den gas med karrygryderne og hygge om det. Jeg håber, det falder i god jord, og jeg har allerede en masse lækkert i ærmerne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ananas pickles - mums!!!