Rolls video

Frisk srilankansk tomatsalat til dine currys

I Sri Lanka spiser man generelt rigtig mange grøntsager, men de er for der meste tilberedt som en Curry, friturestegt eller bare generelt tilberedt. Jeg foretrækker dog oftest, at der også er noget friskt ved siden af, så måltidet ikke bliver så tungt. Og det er et mega lækker bud på det. Generelt så har man altid en grøntsag som hovedingrediens i en curry/sambal, også spiser man det med ris eksempelvis og blander som man har lyst. Nu sætter vi tomaten i fokus.

Tomatsalat til 4 som tilbehør:

15 cherrytomater

1 mindre stærk stor Chili

1/2 rødløg

1,5 spsk citron

Salt og peber

Skær tomaterne i halve og halver de halve. Eller skær dem som du har lyst, det betyder ikke så meget. Herefter tilsætter du meget grofthakket chili og rødløg. Og til sidst kommer du citron, salt og peber til. Smag gerne evt til, for det kan jo være dine tomater er meget søde, så kan de godt tåle lidt mere syre.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rolls video