Srilankanske fried chicken

Gulerods -og agurke sambal

Til enhver stærk ret er det en absolut nødvendighed med en slags raita. Det er med til at dæmpe chilimængden, hvis man finder det for stærkt, men det er egentlig også bare med til at give retten lidt knas og køle maden ned, hvis man sågar spiser med hænderne. Jeg kan sjældent spist en rice and curry uden en form for raita, det fulender retten! Opskriften er idiotsikker og meget nemt at lave, læs med her:

Gulerods -og agurkeraita til 3-4 personer:

3 Gulerødder
½ agurk
2-3 spsk. Cremefraishe 18% (andet kan også bruges)
1 tsk Spidskommen
½ Lime
Salt og Peber

Riv gulerødder og agurk, kom salt i og bland det godt. Lad det ligge i ca 20-30 min. Klem alt væden ud af grøntsagerne og kom kun “kødet” i en ny skål. Tilsæt cremefraishe, lime, salt og peber, og voila! Nemt, simpelt og lækkert. 

Spis det med ris, Linsecurry, Kartoffelcurry, Fried Chicken og pappadums!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Srilankanske fried chicken