Srilankanske fried chicken
Hvem kan ikke lide FRIED CHICKEN?!! Det kan vi alle sku. I onsdag lavede jeg min egen version til en omgang linsecurry, kartoffelcurry, pappadums, en gulerods/agurkesambal og selvfølgelig ris til. Det blev faktisk rigtig lækkert. Det er ikke verdens sundeste måde at tilberede kylling på, men for sulan det er godt for sjælen. Jeg elsker sprødt skind og saftigt kyllingekød, mmhh!
Fried chicken:
8 Kyllingelår
1 Lime
2 spsk Chili
2 spsk Revet ingefær (med top på skeen)
1 spsk Currypowder
Salt
Olie
Lav først marinaden og bland det godt sammen. Tilsæt herefter nu kyllingelårerne og sørg for at de er marineret alle steder. Lad det gerne stå og marinere i køleskabet i nogle timer, men de kan sagtens også laves med det samme. Kom godt med olie på en dyb pande (ca halvdelen af panden skal fyldes op) og steg dem herefter ca 10 min på hver side, hvis det er de små kyllingelår, som man køber i supermarkedet. Læg dem herefter ud på nogle køkkenrullestykker, så den ovenskydende olie ikke sidder på kyllingelårerne. Kom evt lidt lime udover kyllingelårerne, og så er de klar til servering.
Ingen kommentarer endnu