Auberginesambal

Køb srilankanske ingredienser på nettet

For nogen kan det måske være uoverskueligt at finde ingredienserne til den srilankanske mad, men faktisk er det mere tilgængeligt end du lige tror. De fleste ting kan nemlig findes på nettet, hvis de ellers ikke er i de store supermarkeder. Jeg vil dog til enhver tid altid anbefale jer at tage ned til de srilankanske eller asiatiske butikker for at få den ægte vare, og samtidigt er det også billigere. Grøntsagerne kan dog ikke fås over nettet, men de fleste kan findes i danske supermarkeder eller i generelt alle asiatiske butikker.

Den første butik er det Økologiske supermarked, der desuden har GRATIS FRAGT. De sælger alverdens krydderier og tørvarer, som du ikke kan drømme om – Der er ALT. Pris og mængde kan også findes forskelligt derinde, så inden du køber et produkt, så søg efter hvilke andre mærker, mængder og priser de ellers har varen til. Desuden har de også stop madspildvarer, som du kan få til rigtige gode priser og somme tider gratis! Nedenfor ser du links til bare nogle af produkterne, som kunne være relateret til det srilankanske køkken.

Krydderier:

Currypulver 1. version

Currypulver 2. version

Hele spidskommen

Kanelstænger

Stødt spidskommen

Gurkemeje

Hele kardemomme

Chilipulver

Flydende hvidløg

Ingefærpulver

Fennikelfrø

Korianderfrø

Sennepsfrø

Andre varer:

Kokosmælk fra Sri Lanka

Ghee

Sesamolie

Basmatiris

Linser

Soyabønner

Luxplus kender du højst sandsynligt, og her sælger de jo nærmest lidt af alle produkter. Det ikke fordi de har helt vildt meget, men hvis du alligevel skal have andet derinde, så står dere krydderier og nødder til rimelig gode priser! Klik bare på linket og se.

Gurkemeje

Knust spidskommen

Stødt kardemomme

Cashewnødder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginesambal