Kakao/peanutbuttergrød med hindbærkompot og karameliserede bananer

Nem pastaret, simpel og lækker ligesom i Italien

Jeg elsker Italien for at simplificere deres retter så gevaldigt men samtidigt formår at både fremme kvalitet og smag. Det kunne vi andre godt lære noget af. Jeg blev i denne ret inspireret af deres pastaretter som kun er tilsat “usynlige” ingredienser og egentlig ikke mere end det. Det er til gengæld ikke en ret, man kan spise meget af, men for søren det smager godt. En god og nem frokostret. Da jeg først serverede retten for min mor her til frokost kiggede hun enormt mærkeligt på det og sagde: “er det bare pasta vi skal have, jeg har altså kød og grøntsager du kunne have kommet i “, men så smagte hun det og tog endda to gange, det må da være et godt tegn. Men her er opskriften

Pasta til 2-3 personer:

En stor håndfuld spaghetti
vand
salt
2,5 spsk Hvidløgssmør (du kan også bare bruge almindelig smør og finthakket hvidløg)
70 g revet parmasan
1 spsk Chiliolie
2 spsk Citron
Salt og peber

Kog spaghettien efter pakkens anvisning i vand og masser af salt. Når pastaen er færdig tager du vandet fra som du plejer men stadig gemmer en lille slat (dette sikrer også at de ikke klistrer sammen). Tilsæt herefter smør, parmesan, chiliolie, citron, salt og peber. Rør det godt sammen og voila!!

Tips: Hvis du vil have lidt grønt til så lav en simpelsalat med lidt vinaigrette til eller måske en caprese (tomat/mozzerellasalat)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakao/peanutbuttergrød med hindbærkompot og karameliserede bananer